Izvor: Alo.rs
23.03.2023 u 22:22
0

SUSRET PUTINA I SI ĐINPINGA UZDRMAO ZAPAD: Tramp izneo svoje prognoze

Bivši američki predsednik prokomentarisao je nedavni samit ruskog i kineskog predsednika.

Bivši predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp ocenio je da komentar kineskog lidera Sija Đinpinga upućen Vladimiru Putinu na kraju samita sa ruskim predsednikom u Moskvi „niska tačka“ u istoriji SAD.

Na odlasku iz Moskve, kamere su snimile Si Đinpinga kako govori Putinu da će njih dvojica pokrenuti promene kakve nisu viđene 100 godina.

SUKOB I BEŽANJE OD POLICIJE: Fotografije lažnog hapšenja Donalda Trampa izazvale SKANDAL na društvenim mrežama (FOTO)

Tramp je na svojoj mreži „Istina“ (Truth Social) naveo da je „izjava predsednika Sija upućena predsedniku Putinu niska tačka u istoriji SAD“.

SAD optužuju Kinu da je stala na stranu Rusije usred Specijalne vojne operacije u Ukrajini, i navode da je Kremlj, navodno, zatražio finansijsku i vojnu pomoć od azijske sile. I Moskva i Peking su odbacile kao neistinite te optužbe.

Tramp je često kritikovao američku politiku prema Moskvi i tvrdio je da bi, da je on predsednik, sukob bio gotov u roku od 24 časa.

On je nedavno na  izložio svoj mirovni plan na osnovu kog bi Rusija „preuzela“ delove Ukrajine.

Susret Putina i Sija unervozio je Zapad koji odbija da podrži kineski mirovni predlog za Ukrajinu, ali i da čuje upozorenja iz Moskve o „pumpanju“ oružja u Ukrajinu i pretnjama nuklearnim oružjem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter