Izvor: Kurir.rs
08.03.2023 u 12:22
0

AMERIČKA AMBASADA IZDALA HITNO UPOZORENJE O TERORISTIČKOM NAPADU: Evropskoj komisiji u Briselu stigle pretnje!

U pomenutom mejlu piše da će se eksplozije dogoditi 8. marta.

Pretnje o mogućem terorističkom napadu na linije dva i šest metroa u Briselu proširile su se društvenim mrežama.

Savet bezbednosti UN jednoglasno osudio teroristički napad u Jerusalimu

Nakon što su na adresu Evropske komisije stigla dve preteće poruke na ruskom jeziku, službenici su odmah alarmirali policiju kako bi na vreme reagovali i sprečili eventualni napad.

Policija je utvrdila da je oba mejla poslao isti muškarac koji je EK prvo kontaktirao 16. februara, a zatim i 3. marta, piše Brussels Times.

„U svetlu kontinuirane agresivne politike EU, ovim pismom vas upozoravam na velike terorističke napade na teritoriji EU“, pisalo je u mejlu na ruskom jeziku.

Belgijski Nacionalni krizni centar je saopštio da pažlivo prate situaciju na terenu.

U međuvremenu se oglasila i američka ambasada koja je izdala hitno upozorenje građanima.

U saopštenju mole građane da izbegavaju gužvu, da se trude da budu neprimetni, kao i da prate lokalne medije i informišu se o svemu na vreme.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter