Izvor: Alo.rs
06.10.2020 u 07:39
0

TRAMPOV SIN OSUMNJIČEN ZA TEŠKA KRIVIČNA DELA: SUDIJA MU DAO ROK DO SREDE

Erika Trampa, sina predsednika SAD Donalda Trampa, ispitivali su njujorški državni istražitelji koji vode istragu o poslovnoj praksi njegove porodice.

Kancelarija njujorške državne tužiteljke Leticije Džejms traži informacije o tome da li je Trampova organizacija lagala o vrednosti svoje imovine da bi obezbedila zajmove ili poreske olakšice, prenosi AP.

Nadležni sudija je Eriku Trampu dao rok do srede da se odazove na sudski poziv za svedočenje u istrazi, nakon što je odbacio pokušaj da se sve odloži do posle predsedničkih izbora 3. novembra.

Istraga državnog tužioca je više građanske nego krivične prirode. Do sada nisu iznete tvrdnje da je prekršen bilo koji zakon, navodi agencija.

PROČITAJTE JOŠ…

VUČIĆ: Srbija neće ispuniti želje Prištine! Albanci se uzalud nadaju!

GLASANJE I IZ SVEMIRA: Američka astronautkinja će iskoristiti svoje pravo glasa sa 300 km udaljenosti od Zemlje

UŽAS! Izbodena dva mladića u Kruševcu!

GENERAL SE KRIO: Simke došao na Ljupkin nastup!

ODMOTAVA SE KLUPKO! Ovo je razlog ranjavanja na Banovom Brdu!

Predsednik Tramp optužio je Džejmsa i njujorškog guvernera demokratu Endrua Kuoma da su „maltretirali“ sve njegove njujorške poslove, u potrazi za bilo čim što bi moglo da učini da izgleda što je moguće gore po Trampa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter