Izvor: Tanjug
12.02.2023 u 17:55
0

TRUDO NE ODUSTAJE OD CILJA: „Timovi traže cilintrični objekat koji je oboren iznad Jukona!“

Zajednička vazdušna komanda SAD i Kanade (NORAD), oborila je u subotu neidentifikovani objekat u kanadskom vazdušnom prostoru.

Kanadski premijer Džastin Trudo izjavio je danas da timovi traže cilindrični objekat koji je američki borbeni avion oborio iznad pokrajine Jukon, nakon njegovog naređenja, kako bi vojska mogla da ga analizira i otkrije njegovu svrhu.

KANADA OBORILA NEIDENTIFIKOVANU LETELICU: Akciju odobrio premijer Trudo

„Timovi za pronalaženje su na terenu, traže objekt kako bi ga analizirali“, rekao je Trudo novinarima pre nego što je otišao na ranije planiran događaj u Jukon, preneo je Rojters. On je rekao da i dalje mora da se sazna mnogo o objektu. „Zato je analiza olupine vrlo važna“, poručio je Trudo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter