Izvor: Tanjug
19.02.2023 u 22:47
0

Turska izašla sa najnovijim podacima: Više od 41.000 stradalih u razornom zemljotresu!

Broj poginulih u zemljotresima u Turskoj i Siriji porastao je danas na 44.708 pošto je u Turskoj zabeleženo više od 41.000 stradalih.

Kako pokazuju najnoviji podaci turske Agencije za upravljanje katastrofama (AFAD), 41.020 osoba je poginulo u zemljotresima u Turskoj.

Direktor AFAD-a Junus Sezer ranije danas je novinarima u Ankari rekao da su okončane akcije potrage i spasavanja u devet od 11 turskih pokrajina.

STIGAO JE TRENUTAK KOJEG SU SE SVI PRIBOJAVALI: Ruševine prepune leševa, spasioci se povlače!

On je dodao da se spasilačke operacije nastavljaju u Kahramanmarašu, gde je bio epicentar zemljotresa, i Hataju, jednoj od najteže pogođenih pokrajina.

Američka agencija AP navodi da nema naznaka da će još neko biti spasen iz ruševina otkako su tri člana jedne porodice, majka, otac i 12-ogodišnji dečak, izvučeni iz urušene zgrade u Hataju u subotu ujutru. Dečak je kasnije preminuo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter