Izvor: Tanjug
02.12.2022 u 17:52
0

Turski šef diplomatije Mevlut Čavušoglu smatra: Pre proleća imaćemo jasnu sliku o prekidu vatre ili primirju ili pregovaračkom stolu u Ukrajini!

Turski ministar inostranih poslova Mevlut Čavušoglu izjavio je da očekuje jasnu sliku o ratu u Ukrajini do proleća.

„Sada Ukrajina napreduje na terenu, vraćajući neke od svojih okupiranih teritorija. Ali Rusija zauzvrat namerno gađa civilnu infrastrukturu. Dakle, život postaje težak posebno za Ukrajince, a i za sve nas“, rekao je Čavušoglu na forumu u Rimu, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je istakao da misli da ćemo pre proleća imati jasnu sliku o prekidu vatre ili primirju ili pregovaračkom stolu.

„Ali nećemo odustati. Turska će ulagati napore“, naveo je Čavušoglu. Rat Rusije protiv Ukrajine postao je komplikovaniji jer borbe na terenu postaju sve teže, rekao je Čavušoglu i dodao da bi neke zapadne zemlje trebalo da učine više da bi dve strane sele za pregovarački sto.

NOVA POMOĆ: EU isporučila Ukrajini opremu za sajber laboratoriju!

Putin je otvoren za pregovore o Ukrajini, ali Zapad mora da prihvati zahteve Moskve, saopštio je ranije Kremlj, dan nakon što je predsednik SAD Džozef Bajden rekao da je spreman da razgovara ako Putin traži način da okonča rat.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter