Izvor: Tanjug
25.04.2022 u 16:32
0

Tužilaštvo Međunarodnog krivičnog suda se pridružuje timu za istraživanje zločina u Ukrajini!

Tužilaštvo Međunarodnog krivičnog suda, kako je prenela agencija AP, pridružuje se zajedničkom istražnom timu koji su osnovale Ukrajina, Litvanija i Poljska kako bi „istražile zločine počinjene tokom sukoba u Ukrajini. Agencija navodi da je glavni tužilac MKS Karim Kan potpisao danas sporazum o učešću u multinacionalnim naporima čiji je cilj da olakšaju istrage i saradnju.

Evrodžast, Agencija Evropske unije za saradnju pravosudnih organa, saopštila je da ovaj sporazum šalje „jasnu poruku da će biti preduzeti svi napori da se efikasno prikupe dokazi o ključnim međunarodnim zločinima počinjenim u Ukrajini i da se odgovorni privedu pravdi“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

EVROPA NEMA ČIME DA SNABDEVA UKRAJINU! Oseća se glad za granatama! Ukrajinska vojska troši mnogo zapadnog oružja!

Takođe, kako se navodi u saopštenju, uključivanje tužilaca MKS „omogućiće brzu koordinaciju i saradnju u realnom vremenu sa zemljama partnerima JIT, u vezi sa istragama“ koje sprovode međunarodni sud i nacionalni organi za sprovođenje zakona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter