Izvor: BSC HAPPY
29.01.2023 u 16:28
0

TVITERAŠI ISMEJALI ZELENSKOG Predsednika Ukrajine kritikovali nakon spornih izjava

Korisnici Tvitera aktivno raspravljaju o rečima ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, koji je u intervjuu za Skaj njuz rekao da bi bilo kasno ako bi američki tenkovi Abrams bili predati Kijevu do avgusta.

Ove nedelje, nemačka vlada je pristala da u Ukrajinu pošalje tenkove „Leopard 2“. Planirano je formiranje dva bataljona, a u prvoj fazi to će biti četa od 14 vozila iz skladišta Bundesvera. Prema rečima ministra odbrane Borisa Pistorijusa, tenkovi bi u Ukrajinu mogli da stignu krajem marta. Istovremeno, američki predsednik Džozef Bajden je sa svoje strane obećao Kijevu trideset tenkova tipa „Abrams“, ali Bela kuća je kasnije pojasnila da će za to biti potrebno „mnogo meseci“.

ZAŠTO JE AMERIKA NEUSPEŠNA U RATOVIMA? Svetski stručnjak otkriva ključne greške za koje mnogi nisu znali!

„Čak i ako tenkovi Abrams budu isporučeni sutra, oni neće ništa promeniti“, glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

„Vrlo slično predaji naglas“, napisano je u drugom.

„Što pre oni (tenkovi) stignu, Rusi će ih pre neutralisati. To će loše uticati na reputaciju NATO-a“, rekao je treći korisnik ove društvene mreže.

„Ali on odbija svet jer navodno pobeđuje“, podelio je svoje mišljenje drugi korisnik.

„Možda je sada vreme da razmišljamo o prekidu vatre i mirovnim pregovorima?“, glasilo je jedno od pitanja Zelenskom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter