Izvor: B92
28.05.2022 u 20:00
0

U IRANU PROTEST ZBOG RUŠENJA ZGRADE I POGIBIJE 29 LJUDI: Policija pucala kako bi rasterala demonstrante!

Iranska policija ispalila je suzavac i pucala u vazduh kako bi rasterala stotine građana koji su u Abadanu protestovali kod zgrade u kojoj je poginulo 29 ljudi.

Iranska novinska agencija Fars je protest održan u petak danas opisala kao „nerede koji su primorali policiju da interveniše“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iranske vlasti su priznale da su uhapšeni vlasnik zgrade i korumpirani zvaničnici lokalne vlasti jer su dozvolili nastavak izgradnje desetospratnice „Metropol“ uprkos zabrinutosti zbog lošeg kvaliteta radova.

Uz to je ta zgrada dobila još četiri sprata, pored šest za šta je vlasnik imao dozvolu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter