Izvor: Tanjug
19.08.2022 u 22:46
0

U ukrajinskim lukama i dalje je blokirano 52 broda iz 14 zemalja, saopštio je Mihail Mizincev!

Načelnik ruskog Centra za upravljanje nacionalnom odbranom Mihail Mizincev rekao je da su u ukrajinskim lukama i dalje blokirana 52 broda.

„Ukupno 52 broda iz 14 zemalja su blokirana u šest luka – Hersonu, Nikolajevu, Černomorsku, Očakovu, Odesi i Južnjem“, kazao je Mizincev, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da je u skladu sa dogovorom iz Istanbula sa Ukrajinom o deblokadi izvoza žitarica od 1. avgusta isplovilo 25 teretnih brodova i da je izvezeno 625.000 tona hrane.

NOVE LEKCIJE IZ LONDONA „Rusija nema moralno pravo da bude na samitu G20 dokle god traje njena invazija na Ukrajinu“

* Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter