Izvor: tanjug
15.12.2022 u 08:16
0

UBIJEN DEČAK U SUKOBU NAVIJAČA: Stravična nesreća nakon utakmice Francuska-Maroko (VIDEO)

Jedan dečak je poginuo kada je Monpeljeu u Francuskoj automobil naleteo na grupu marokanskih fudbalskih navijača posle fudbalske utakakmice drugog polufinala Svetskog prvenstva između Francuske i Maroka u Kataru, saopštila je vlada departmana Ero.

-Četrnaestogodišnjak kojeg je udario automobil u Monpeljeu posle polufinala Svetskog prvenstva dovezen je u bolnicu u teškom stanju, ali je kasnije preminuo- navodi se u saopštenju lokalne vlade. 

Kako je saopšteno, automobil koji je učestvovao u incidentu pronađen je u blizini mesta nesreće, a policija trenutno sprovodi istragu.

Nakon što je Francuska fudbalska reprezentacija savladala Maroko rezultatm 2:0 izbili su neredi u više francuskih gradova. 

Na društvenim mrežama su se pojavili video snimci koji prikazuju nerede, u Avinjonu, Monpeljeu i Nici, na kojima je korišćena pirotehnika.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter