Izvor: Tanjug
30.05.2023 u 19:32
0

RAT POLICIJE I KRIMINALNE GRUPE: UBIJENO 10, RANJENO 4

U pucnjavi na autoputu na severu Meksika ubijeno je 10 osumnjičenih pripadnika kriminalne grupe, a četiri policajca su ranjena, saopštile su lokalne vlasti.

 – Pripadnici policije su uspeli da likvidiraju 10 teško naoružanih osumnjičenih kriminalci na autoputu Monterej-Nuevo Laredo – navodi se u saopštenju meksičke policije.

OSVETA KIJEVA: NAJVEĆI NAPAD DRONOM NA MOSKVU

Vatreni okršaj se dogodio u ponedeljak posle podne, kada su pripadnici policije napadnuti na autoputu. Četiri policajca su povređena, a nešto kasnije zbrinuta u obližnjim zdravstvenim ustanovama i svi se nalaze u stabilnom stanju. Vlasti su saopštile da je nakon akcije zaplenjeno 12 komada oružja velikog kalibra, granate, 100 komada municije kao i tri blindirana kamiona. U jutrošnjem napadu pripadnika druge organizovane kriminalne grupe u državi San Luis Potosi, u centralnom Meksiku, život su izgubila dva pripadnika meksičkih oružanih snaga, saopštile su vlasti. Obe pucnjave su se dogodile u jeku borbe meksičkih vlasti sa nasiljem narko kartela i brojnim ubistvima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter