Izvor: Kurir.rs/Rossia24
11.10.2022 u 11:14
0

UDAR NA METALURŠKI KOMPLEKS UKRAJINE: Krstareće rakete zaustavile proizvodnju!

Drugog dana žestokih napada ruske strateške avijacije i ratne mornarice krstarećim raketama moguće je sagledati da je glavni cilj kompletna paralizacija ekonomije Ukrajine, energetike, saobraćaja i ključnih industrijskih grana, a posebno železničkog saobraćaja, koji se smatra ključnim za prebacivanje ukrajinske vojske na istok.

NAKON ENERGETIKE NA RED JE DOŠLA I ŽELEZNIČKA INFRASTRUKTURA: Raketiran železnički čvor Šepetovka!

Kao što smo juče naveli ruske krstareće rakete pogodile su termoelektranu u Krivom Rogu. Zaustavljanje njenog rada ruska avijacija nanela je veliku štetu Ukrajinu, ali direktno i pojedinim zapadnim zemljama pre svega Kanadi i Francuskoj. Ono što je interseantno u vezi ove termo elektrane je to što je njenim izbacivanjem iz upotrebe prestao sa radom i ponati metalurško kompleks „Krivorižistalj“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako piše Rusija 24 druga velika ukrajinska rudarska grupa Ferekspo, registrovana u Švajcarskoj, prekinula je rad. To je treći najveći svetski izvoznik peleta gvozdene rude, gvozdene rude sa glavnom proizvodnom bazom u Ukrajini.

„Zbog nestanka struje, proizvodnja u pogonima grupe je privremeno obustavljena“, navodi se u današnjem saopštenju Ferekspa.

Kompanija je saopštila da niko od zaposlenih nije povređen.

Biznismen energetske kompanije „DTEK“ Rinat Ahmetov najavio je nestanke struje koji mogu da dođu do 4 sata u velikom broju gradova. Metalurški kompleks je jedan od glavnih potrošača električne energije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter