Izvor: Kurir.rs/Telegraf
10.05.2023 u 11:15
0

UHAPŠEN NAPADAČ NA SIROTIŠTE: Upao u Dom za nezbrinutu decu pa nožem ubio devojčicu (16), ranio još 9 dece i jednog čuvara

U Poljskoj se tokom noći dogodio zločin kada je 19-godišnji mladić upao u sirotište i napao decu uzrasta od 12 do 16 godina, kao i jednog čuvara.

Šesnaestogodišnja devojčica iz Doma za nezbrinutu decuu mestu Tomislavce je preminula od zadobijenih povreda, a prema preliminarnim informacijama radi se o napadu nožem, prenose poljski mediji.

twiter printscreen

„Dobili smo dojavu u 23:15. Nažalost jedna osoba je preminula, a pet je hospitalizovano. Još sedmoro njih zatražilo je psihološku pomoć. Počinilac najverovatnije nije iz ove ustanove“, rekao je Jakub Stejbah iz Vatrogasne brigade u Stjeradžu za „Virtualnu Poljsku“.

twiter printscreen

Istražitelji nastoje da otkriju okolnosti ovog događaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter