Izvor: Kurir.rs
01.03.2023 u 13:20
0

UHAPŠEN ŠEF ŽELEZNIČKE STANICE U GRČKOJ, EVO KAKO SE BRANIO: Jedna stvar mu ne ide na ruku, čeka se transkript razgovora!

Za ovo delo predviđene su kazne od 10 godina do doživotnog zatvora.

Policija u Grčkoj uhapsila je šefa železničke stanice u Larisi nakon što je došlo do sudara teretnog i putničkog voza dok Tempija, a stradalo je najmanje 38 ljudi.

MESTO SUDARA VOZOVA U GRČKOJ KAO DA JE UKLETO, TVRDI POZNATI NOVINAR: „Mnogo je ljudi na ovom mestu poginulo…“

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni se tereti za krivično delo narušavanje bezbednosti saobraćaja koje je prouzrokovalo smrt.

Tanjug/AP Photo/Vaggelis Kousioras

Za ovo delo predviđene su kazne od 10 godina do doživotnog zatvora.

U ovom trenutku se sumnja da je do sudara došlo ljudskom greškom, odnosno veruje se da je privedeni muškarac preusmerio putnički voz na silaznu liniju saobraćaja, usled čega se našao u istoj liniji sa teretnim i došlo je do frontalnog sudara.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter