Izvor: tanjug
06.06.2022 u 07:46
0

UHAPŠEN UKRAJINSKI POSLANIK: Zaustavila ga moldavska pogranična policija

Ukrajinski poslanik Jevhen Jakovenko pritvoren je na moldavskoj granici na zahtev Interpola, saopštila je u nedelju moldavska pogranična policija.

Jakovenko je smešten u istražni pritvor, rekao je predstavnik pogranične policije, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZELENSKI BODRI VOJNIKE Predsednik Ukrajine obišao je prvu liniju fronta u regionu Zaporožje!

Šef Interpola za Moldaviju Viorel Tentiju rekao je juče da je Jakovenko stavljen na listu traženih osoba, nakon optužbi iz Belorusije za mito i korupciju.

Jakovenko je izabran u ukrajinski parlament kao predstavnik regiona Donjeck, prema informacijama na sajtu ukrajinskog parlamenta.

Kako dodaje britanska novinska agencija, u poslednje vreme pojavio se strah da bi Moldavija mogla da bude uvučena u konflikt u susednoj Ukrajini, nakon što su proruske snage u ocepljenom regionu prijavile određen broj napada i eksplozija tamo, za koje krive Kijev.

Moldavija, zemlja od oko 2,6 miliona stanovnika, preuzela je odlučujući korak ka Zapadu nakon što je predsednica Maja Sandu pobedila na izborima 2020. godine, ispred proruskog kandidata.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter