Izvor: BSC HAPPY
28.01.2023 u 13:46
3

„UKRAJINA MORA DA DOBIJE OVAJ RAT“: Predsednica Evropske komisije ne odustaje od svojih namera

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen rekla je uoči samita EU-Ukrajina koji će biti održan sledeće nedelje da Ukrajina ima bezuslovnu podršku EU i da mora pobediti Rusiju, kako bi pre svega odbranila evropske vrednosti.

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen rekla je uoči samita EU-Ukrajina koji se održava naredne sedmice da Ukrajina ima bezuslovnu podršku evropskog bloka i da zemlja mora da pobedi ruske snage kako bi odbranila evropske vrednosti.

RUSIJA PORUČILA NEMAČKOJ: Tenkovi „Leopard“ proći će isto kao i nacistički „Tigrovi i „Panteri“!

– Mi stojimo na strani Ukrajine bez ikakvih ‘ako i ali’, istakla je Fon der Lajen u govoru na skupu njene demohrišćanske partije CDU, u Dizeldorfu, u Nemačkoj.

– Ukrajina se bori za naše zajedničke vrednosti, bori se za poštovanje međunarodnog prava i za principe demokratije i zato Ukrajina mora da dobije ovaj rat, istakla je ona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Fon der Lajen i njene kolege komesari EU planiraju Samit EU-Ukrajina za 3. februar.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„UKRAJINA MORA DA DOBIJE OVAJ RAT“: Predsednica Evropske komisije ne odustaje od svojih namera”

  1. Međunarodno pravo za Srbiju ne važi to je zaboravila da kaže, a i te evropske vrednosti kada pogledaš do čega su dogurale kada se u Dombasu ubijao Ruski narod evropske vrednosti su ćutale, a sada evropske vrednosti štiti Ukrajina? Koje su to vrednosti koje štiti Ukrajina? Da nisu iz 1939. godine u Nemačkoj bile te vrednosti ili pak misli na nešto drugo?

    6
    0
    Odgovori
  2. Kako stvari stoje neće se ovog puta vioriti ruska zastava na zgradi Rajhstaga. Neće biti ničega na sta bi Rusi okačili zastavu. Bože daj.

    2
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter