Izvor: Kurir.rs
16.12.2022 u 13:15
0

UKRAJINA NA „KOLENIMA“ I PRED ENERGETSKIM KOLAPSOM? Nakon ruskih raketnih udara proglašena vanredna situacija! (FOTO)

Državni operater električne mreže u Ukrajini, Ukrenergo, proglasio je vanrednu situaciju nakon što su ruski raketni udari širom zemlje doveli do pada potrošnje energije u Ukrajini za više od 50 odsto, navodi se u saopštenju.

OGLASILE SE PONOVO SIRENE U UKRAJINI: Ruski strateški bombarderi TU-95 lansirali krstareće rakete!

Ministar energetike zemlje Herman Haluščenko rekao je da je devet energetskih objekata oštećeno u današnjem napadu.

U nekim područjima, kao što su Poltava i Harkov, došlo je do gubitka struje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Širom Ukrajine najavljeno je i isključenje struje. 

Prethodno su lokalne vlasti saopštile da su Harkov i Poltava ostali poptuno bez struje nakon jutrošnjih ruskih napada, a gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da je u jutrošnjem raketnom napadu ruskih snaga na Kijev oštećena energetska infrastruktura, zbog čega ima i prekida u vodosnabdevanju.

Kličko je takođe rekao da je rad metroa na svim linijama privremeno obustavljen, a da stanice služe kao skloništa. Ruske snage izvele su jutros raketne napade na Kijev i niz regiona Ukrajine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter