Izvor: HAPPY BSC
02.01.2023 u 11:51
0

OBOREN UKRAJINSKI DRON U BLIZINI VORONJEŽA: Na terenu nije bilo povređenih niti materijalne štete

Rusija je od 24. februara počela da sprovodi specijalnu vojnu operaciju demilitarizacije i denacifikacije Ukrajine

Sistemi protivvazdušne odbrane oborili su dron u blizini Voronježa, saopštile su lokalne vlasti.

Prema preliminarnim podacima, dron je krenuo ka gradu iz Ukrajine.

– Večeras je na prilazu Voronježu detektovana i oborena izviđačka bespilotna letelica male veličine lansirana sa teritorije Ukrajine sredstvima PVO – navodi se u saopštenju.

MASOVNI UDARAC OD AMERIČKOG HIMARS-A: Ukrajinske snage granatirale grad Makejevka i druge delove Donjecka

Pojašnjava se da na terenu nije bilo povređenih niti materijalne štete. Situacija je pod kontrolom.

Ukrajinska vojska je više puta pokušavala da napadne objekte u Rusiji uz pomoć dronova. Konkretno, jutros je granatiran Klimovski okrug Brjanske oblasti. Usled štete oštećen je objekat za napajanje, u selu je nestalo struje.

Osim toga, ukrajinske bespilotne letelice pokušale su da nanesu udare u oblasti Kursk, Orol, Saratov i Rjazan, kao i na Krimu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od 24. februara Rusija sprovodi specijalnu vojnu operaciju demilitarizacije i denacifikacije Ukrajine.

Vladimir Putin je njen cilj nazvao „zaštitom ljudi koji su već osam godina bili izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“. Zadatak oružanih snaga je da oslobode Donbas i garantuju bezbednost Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter