Izvor: TANJUG
13.06.2022 u 18:15
0

UKRAJINA POČINJE PRIPREME ZA EVROVIZIJU 2023. GODINE! Glavno pitanje je OVO!

Kijev počinje pripreme za naredni Eurosong koji bi trebalo da bude održan u Ukrajini 2023., saopštio je danas Kirilo Timošenko, zamenik šefa kabineta Vladimira Zelenskog.

„Ukrajina već počinje pripreme za finale Evrovizije 2023. godine. Glavno pitanje za nas i za Evropsku radiodifuznu uniju je bezbednost. Ministarstvo odbrane i ministarstvo unutrašnjih poslova Ukrajine od samog početka su uključeni u pripreme za Evroviziju 2023. godine s ciljem da se obezbedi pogodna logistika i što je najvažnije bezbednost“, saopštio je Timošenko.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je na svom Telegram kanalu naveo da se razmatraju različite lokacije za održavanje ove manifestacije, ali je dodao da u ovom trenutku ne može da kaže o kojim lokacijama je reč, prenosi ruska agencija RIA Novosti.

Ukrajinska grupa Kaluš Orkestra sa pesmom Stefania pobednik je ovogodišnje manifestacije.

UKRAJINSKE SNAGE PONOVO GRANATIRALE DONJECK: Ruska PVO uzvratila, pogođena jedna meta

Prema ukupnim rezultatima glasanja publike i žirija, predstavnici Ukrajine osvojili su 631 poen i pobedili sa velikom razlikom u odnosu na drugoplasiranu Veliku Britaniju koja je dobila 466 glasova.

Prema pravilima Evrovizije sledeće godine takmičenje bi trebalo da bude održano u Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter