Izvor: sputniknews.com
26.04.2022 u 17:56
0

UKRAJINA POKUŠAVA DA UVUČE MOLDAVIJU U SUKOB! Iz Moskve se nadaju da Pridnjestrovlje neće ući u rat!

Moskva se nada da Pridnjestrovlje neće biti uvučeno u sukob Rusije i Ukrajine i da neće biti neophodno da se Moskva meša u rešavanje situacije, izjavio je zamenik šefa ruske diplomatije Andrej Rudenko.

„Sačekajmo rezultate istrage. Voleli bismo da izbegnemo takav scenario“, rekao je Rudenko novinarima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DOLIJALI! Počinioci terorističkih akata u Pridnjestrovlju stigli iz Ukrajine! Kijev pokušava da proširi sukob

Prema njegovim rečima, preuranjeno je govoriti o tome ko bi mogao da stoji iza terorističkih napada u Pridnjestrovlju:

„Veoma bismo voleli da istraga pokaže da iza ovih napada ne stoje iste one snage koje izazivaju nasilje u susednim regionima. Istraga će se voditi po svim neophodnim parametrima i nadamo se da će razlozi biti utvrđeni, a da će odgovorni biti kažnjeni“, rekao je Rudenko.

Diplomata je istakao da se Rusija nada da će svi koji su odgovorni za terorističke napade u Pridnjestrovlju biti identifikovani i kažnjeni i dodao da Moskva ne bi volela kada bi se ispostavilo da iza njih stoje iste one snage koje izazivaju nasilje u susednim zemljama.

Prema njegovim rečima, situacija je „vrlo složena“, zbog čega je uvođenje vanrednog stanja u Pridnjestrovskoj moldavskoj republici „potpuno opravdano“

Situacija u Pridnjestrovlju izaziva zabrinutost, jer je ta oblast donedavno čuvala neutralnost. Ne samo Pridnjestrovlje, nego i Moldavija. Nažalost, vidimo da iza ovoga stoje sile koje nisu zainteresovane za stabilnost u tom regionu i koje bi htele da stvore još jednu tačku napetosti“, rekao je Rudenko i dodao da Moskva nije bila u kontaktu s moldavskim vlastima povodom situacije u Pridnjestrovlju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter