Izvor: Kurir.rs
28.02.2023 u 14:14
0

UKRAJINA SA TU-141 STRIŽOM GAĐALA SKLADIŠTE GORIVA NA OBALI CRNOG MORA: Meta od ukrajinskih položaja udaljena 440 km! (VIDEO)

Meta su prošle godine bile dve vazduhoplovne baze strateške avijacije.

Ukrajinska bespilotna letelica na mlazni pogon obrušila se rano jutros na periferiji grada Tupase u Krasnodarskom kraju koji je od prvih ukrajinskih linija fronta udaljen skoro 440 km.

ŠTA JE POGODILO BAZU STRATEŠKIH BOMBARDERA: Mlazna bespilotna letelica ili raketa?

Iako se pojavila vest da su u pitanju dronovi isti oni koji su napali Belgorod, ispostavilo se da to nije tačno i da je po zvuku mlaznog motora to jednio bila bespilotna letelica na mlazni pogon TU-141 Striž koju vojne vlasti Kijeva su korsitili za napad na ciljeve u dubini ruske teritorije.

 

Jedan od kamera zabeležila je zvuk mlaznog motora, a onda i detonaciju koja je odjeknula na periferiji Tupase grada na obali Crnog mora.

Nad gradom nadvio se gusti crni dim, a prve informacije su ukazivale da je glavna meta napada bilo skladište nafte.

Posle razdanjivanja na društvenim mrežama objavljena je slika postrojenja za skladištenje i pretakanje nafte koje je u otpunosti uništeno.

Ono što je zanimljivo jeste da Ukrajina od ranih jutarnji časova izvela je još dva napada jedan na Belgorod i u utorak u prepodnevnim časovima kada se u Moskovskoj oblasti srušio ukrajinski dron 100 metara od gasne stanice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter