Izvor: Tanjug
27.04.2022 u 21:45
0

UKRAJINA SVOJE ZLOČINE PRIPISUJE RUSIJI: Mizincev osudio kijevski režim za insceniranje incidenata

Mihail Mizincev, šef ruskog Nacionalnog centra za upravljanje odbranom saopštio je danas da je Ukrajina greškom granatirala pijacu u gradu Lisičansku, a sada se sprema da taj incident pripiše Rusiji i optuži je za ratne zločine.

PUT KUĆI DUG 12 GODINA: Dirljiv susret oslobođenog ruskog pilota sa porodicom (VIDEO)

– Režim u Kijevu ne prestaje sa pokušajima da svoje provokacije pripiše ruskim oružanim snagama i optuži ih za ratne zločine – upozorio je Mizincev, prenose strani mediji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema rečima ruskog zvaničnika, na centralnu pijacu u gradu Lisičansk unosi se oštećena oprema koju su prethodnog dana greškom granatirale jedinice 57. motorizovane brigade oružanih snaga Ukrajine, a vozila hitne pomoći dopremaju tela poginulih ukrajinskih vojnika koji su preobučeni u civilnu odeću.

Mizincev je optužio Ukrajinu da razmešta teško naoružanje u bolnice, a pacijente, među kojima su i ranjeni ukrajinski vojnici, izbacuje na ulicu.

– Ukrajinske vojne jedinice nastavljaju da koriste medicinsku infrastrukturu za raspoređivanje teškog naoružanja – rekao je on navodeći da su ukrajinski vojnici izbačeni iz vojne bolnice u gradu Konstantinovka u Donjeckoj Narodnoj Republici i iz bolnice u ulici Pobede u Zaporožju gde su razmeštena ukrajinska oklopna vozila i artiljerija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter