Izvor: Tanjug
07.06.2023 u 10:21
1

UKRAJINA ZAPOČELA KONTRAOFANZIVU? Medvedev otkrio plan, Moskva uzvraća UDRAC!

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev saopštio je danas da deluje da je Ukrajina započela svoju dugo najavljivanu kontraofanzivu, i da bi Moskva trebalo da nakon odbijanja tih napada pokrene sopstvenu ofanzivu.

– Neprijatelj je dugo obećavao veliku kontraofanzivu. I čini se da je nešto već započeo. Moramo da zaustavimo neprijatelja, a zatim da krenemo u ofanzivu. Cilj je da potpuno zbacimo nacistički režim u Kijevu, napisao je Medvedev na svom kanalu na platformi za razmenu poruka Telegram.

„RUSIJA JE TERORISTIČKA DRŽAVA“: KIJEV PRED UN OPTUŽIO MOSKVU

On je dodao da ruska vojska ima značajnu prednost u avijaciji i oklopnim snagama.

– Naša vojska ima značajnu prednost i u avijaciji, oklopnim snagama, visokopreciznom naoružanju. I, naravno, moralnu superiornost, napisao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UKRAJINA ZAPOČELA KONTRAOFANZIVU? Medvedev otkrio plan, Moskva uzvraća UDRAC!”

  1. Dok Rusi docekaju kontraofanzivu savetnici i ucesnici u Ukrajinskom ratu protiv Rusije rade ko zna na cemu . Ne treba nista cekati , nikakve kontraofanzive , vidite da su ludaci tamo koji ne znaju ni da ratuju ali da stetu nanose civilima i sopstvenoj drzavi to odlicno znaju , vidite i na sta su sve spremni , mislim da ce biti jos jedna ovakva njihova sumanuta „kontraofanziva“ kao sto je bila sada ova , cisto da se svet napujda na Ruse kao zlotvore a onda dolazi i trece u vidu atomske centrale a onda ce to biti povod za napad na Rusiju od strane belosvetskih nacista, potreban je povod, povod ce biti u sopstvenoj reziji sa nanetom velikom stetom svima , posto Rusi em znaju da ratuju em znaju sta su pravila ratovanja , zato treba da kazni one koji zele rat a ne znaju da ratuju jer nanose stetu svemu . Odlican je onaj novinar kojeg su Amerikanci otpustili ,onaj sto ima malo piskav glas , onaj sto ima 42 milona prikaza cim nesto objavi ali ne znam kako se zove, nije Skot Riter a nije ni Mek Gregor onaj treci , savrsen novinar , takvi bi trebali biti svi novinari , umesto da se Amerikanci ponose sto imaju takvog coveka u novinarstvu oni ga odpustise, to samo govori o njihovom nacinu kvarnog vodjenja rata zajedno sa NATOM i Ukrajinom protiv Rusije . Ko se vise prima na Americku žvaku taj je kompletna budala , ali uvek se svaki covek nada necem dobrom , sto kazu : nada umire poslednja , da i tamo medju politicarima ima po koji razuman , koji voli svet, koji ne mrzi nikoga , koji voli svoju drzavu Ameriku , bogatu, ali ne bogatu Ameriku na racun izmanipulisanih drugih drzava , pa u tome im je sada izazov , stvorite drzavu bez „pomoci“ drugih, svi bi vam pomogli ali ne znam ko bi vam vise verovao , ugusicete se u svojim manipulacijama ali gusite i druge .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter