Izvor: Tanjug
10.06.2023 u 10:10
6

„UKRAJINCI SU PROBILI PRVU RUSKU LINIJU ODBRANE“: LONDON OTKRIVA

Najnoviji obaveštajni izveštaj britanskog ministarstva odbrane navodi da je u prethodnih 48 sati napravljen "značajan" pomak u ukrajinskim operacijama na frontu, u sektorima na istoku i jugoistoku Ukrajine.

Ukrajinske snage su, verovatno, napravile značajan napredak i probile su prvu liniju ruske odbrane. Međutim, u ostalim oblastima ukrajinski napredak je nešto sporiji – navelo je ministarstvo, preneo je „Gardijan“.

„ŠAHIDI“ ZAPLJUSNULI ODESU: Iranski dronovi uterali strah u kosti

– Sa druge strane, ruske akcije su polovične – dok neke jedinice izvode značajne manevre u odbrambenim operacijama, druge su se povukle u ne tako organizovanim akcijama, usled sve sve većeg broja izveštaja o ruskim gubicima, jer se povlače kroz minska polja koji su sami postavili – naveli su i dodali: „Rusko ratno vazduhoplovstvo bilo je neuobičajno aktivno na jugu Ukrajine, gde je vazdušni prostor pruža veće mogućnosti Rusiji nego u ostalim delovima zemlje. Međutim, nejasno je da li taktički udari imaju efekat“, ističe britansko ministarstvo u najnovijem izveštaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “„UKRAJINCI SU PROBILI PRVU RUSKU LINIJU ODBRANE“: LONDON OTKRIVA”

    • Puno laznih sitiva I laznih vesti. Uzasnuti su Anglo Saksonci koji peru svoje zlocine i gaze po svojoj istirija 8 kazu a to nova laz is Kembrig -a nisu
      vise Anglo Saksonci. To su ih drugi tako nazvali I proglasavali opakim. Opet laz.

      2
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter