Izvor: Sputnik Srbija
22.07.2022 u 21:39
0

UKRAJINSKA VOJSKA MINIRALA SKLADIŠTA RADIOAKTIVNOG OTPADA?! Planiraju da ih dignu u vazduh prilikom povlačenja, a da optuže ruske snage?!

Ukrajinska vojska je u DNR minirala skladišta radioaktivnog i hemijskog otpada metalurškog preduzeća za proizvodnju olova i planira da ih digne u vazduh prilikom povlačenja, saopštio je načelnik Nacionalnog centra za upravljanje odbranom Rusije Mihail Mizincev.

Prema njegovim rečima, kijevske vlasti su pripremile još jednu provokaciju na opasnom objektu kako bi optužile ruske jedinice da navodno stvaraju opasnost od radioaktivne kontaminacije pojedinih regiona Ukrajine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mizincev je saopštio da su ukrajinski neonacisti minirali mostove preko reke Ploska Osokorovka i Konka u Zaporoškoj oblasti kako bi optužili rusku vojsku za navodno neselektivne napade na objekte transportne infrastrukture.

NE USPORAVA SA KRITIKAMA Britanska ministarka spoljnih poslova Liz Tras nastavila sa optužbama na račun Vladimira Putina!

Kako dodaje, neonacisti planiraju da to, prema razrađenom scenariju, plasiraju u ukrajinskim i zapadnim medijima.

Takođe, po njegovim rečima, ukrajinske jedinice su u DNR na teritoriji poljoprivrednog preduzeća rasporedile artiljeriju i višecevne raketne bacače iz kojih sistematski pucaju na položaje Oružanih snaga Rusije, izazivajući uzvratnu vatru.

Mizincev podseća da Oružane snage Rusije izvode selektivne napade samo na vojne objekte ukrajinskih oružanih formacija.

General-pukovnik je takođe saopštio da, prema pouzdanim informacijama, u Sumskoj oblasti militanti bataljona teritorijalne odbrane zajedno sa pripadnicima Službe bezbednosti Ukrajine obilaze stambene zgrade i privatna domaćinstva kako bi utvrdili ko je od stanovnika proruski nastrojen. Nad njima primenjuju fizičko nasilje, „a zatim ih odvode u nepoznatom pravcu, tako da ih više niko ne vidi“, rekao je Mizincev.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter