Izvor: Sputnik Srbija
25.07.2022 u 10:31
0

UZ SLOGAN „RUSIJA JE U PRAVU“ GRČKI POLITIČAR PROMOVIŠE SVOJU PARTIJU: SAD i NATO su stvorili pakao u Ukrajini, oni planetu guraju u ponor, ruše Evropu, osuđuju na siromaštvo i osakaćuju Grčku!

Bivši grčki ministar energetike Panajotis Lafazanis je predstavio svoj predizborni plakat sa sloganom „Rusija je u pravu“, piše grčki Pronjuz.gr

Na ovaj način on planira da promoviše svoju novu partiju „Demokratski pokret nacionalnog oslobađanja“.

Rusija je u pravu, SAD i NATO su stvorili pakao u Ukrajini, oni planetu guraju u ponor, ruše Evropu, osuđuju na siromaštvo i osakaćuju Grčku“, napisano je na plakatu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dalje se na plakatu vidi fotografija Lazafanisa, simbol Z i poziv: „Zbacite izopačen, korumpiran, oligarhijski i robovski politički režim!“

Lafazanis je pozvao saradnike da dele plakat na internetu.

SAD I UKRAJINA PRAVE PLAN B: Posle napada na Odesu, smišlja se kako izvoziti žitarice

„Pošaljite signal da bi SAD i NATO trebalo da budu poražene u Ukrajini. Glasno recite da treba okončati američku vladavinu u našoj zemlji, Evropi i svetu. Tražite pluralistički svet u kome će čak i male države imati pravo glasa i prisustva. Borite se za slobodnu, nezavisnu, efikasnu i pravednu Grčku“, političar je ovim rečima promovisao plakat na sajtu Iskra.gr.

Panajotis Lafazanis je bio ministar energetike u prvoj vladi Aleksisa Ciprasa. On je 2015. godine izašao iz vladajuće koalicije „Siriza“ u znak protesta protiv drastične promene njene politike i oformio stranku „Narodno jedinstvo“. Međutim, ona nije mogla da uđe u parlament i 2019. godine je napustio partiju i sada organizuje nov politički pokret.

Prema njegovim rečima, sve grčke političke snage bi trebalo da se ujedine u jedinstveni front kako bi spasile zemlju. Lafazanis je naveo da je glavni zadatak uspostavljanje nacionalne nezavisnosti i uspostavljanje strateških društvenih veza sa Rusijom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter