Izvor: Novosti.rs
30.03.2023 u 08:20
0

UŽAS NA AMERIČKOM NEBU: Sudarili se vojni helikopteri, ima žrtava

Nekoliko ljudi je poginulo kada su se dva američka vojna helikoptera sudarila u okrugu Trig u Kentakiju, u blizini baze Fort Kempbel.

Dva helikoptera „HH60 Blekhoks“ su vršila redovnu vežbu oko 22.00 časa po lokalnom vremenu kada su se sudarili, rekla je direktorka za odnose s javnošću baze Fort Kembel Brendalin Karpenter-Plejer.

– Posada je letela helikopterima ‘blekhok’ tokom rutinskog treninga, kada je došlo do incidenta. Status članova posade u ovom trenutku nije poznat. Komanda je trenutno fokusirana da zbrine vojnike i njihove porodice – rekla je Karpenter-Plejer.

RUSI PROBILI LINIJU FRONTA: Nezaustavljivo jure ka srcu Ukrajine!

Vanredne službe iz više okruga stigle su na mesto nesreće, a prema izveštaju radijske stanice „WKDž“ moguće je da je poginulo najviše devet osoba.

Guverner Kentakija Endi Bešir potvrdio je sudar na Tviteru, rekavši da se očekuje nekoliko žrtava.

– Stižu nam neke teške vesti iz Fort Kempbela, očekuje se da će biti žrtava. Policija, vanredne službe Kentakija i lokalni zvaničnici pomažu – naveo je Bešir.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter