Izvor: kurir/happy bsc portal
25.06.2022 u 11:35
0

Užas u Norveškoj! MARKO IZ SRBIJE SE OGLASIO NAKON PUCNJAVE U OSLU!

Broj povređenih iz minuta u minut raste nakon stravične masovne pucnjave koja se desila u baru „London pab“ u Oslu, u subotu, 25. juna, oko jedan sat ujutru, kada su najmanje dve osobe poginule a 19 povređeno.

Mladić iz Srbije se javio na društenim mrežama i rekao da je samo dan pre pričao na jednom događaju u tom baru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Objava mladića iz Srbije na Tviteru je mnoge potresla, kada je otkrio da je u petak govorio na događaju u baru London pab, ali je napisao da u Oslu ima još naših državljana, koji su došli da podrže Prajd planiran u toku subote.

– Mi svi iz Srbije smo živi. Sedim pored jednog od lokalnih organizatora dok zove druge goste iz inostranstva da proveri da li su živi… Užasan osećaj…, napisao je Marko na Tviteru.

Zajedničkim snagama vojnici DNR i Rusije uništili dve američke haubice M-777 i tenk

Policija utvrdila da postoje 3 mesta zločina

Policijski zvaničnici objavili su da njihov tim obrađuje tri mesta zločina – bar London pab, klub u njegovoj blizini i ulicu u kojoj je uhapšen napadač ubrzo nakon pucnjave.

Svedoci koji su se zatekli na licu mesta ispričali su da su videli muškarca kako iz torbe vadi oružje i počinje da puca.

Policija je objavila da je poziv o pucnjavi primila u 1.19, a da je ubica savladan 4 minuta kasnije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter