Izvor: Tanjug
18.08.2022 u 19:43
0

UZBUNA NA BALTIKU Mađari otkrivaju da se zbog ruskog aviona signaliziralo za uzbunu i da su podigli svoje lovce!

Mađarski avioni „gripen“, koji čuvanju baltički vazdušni prostor, primili su prvi signal za uzbunu u 2022. godini, saopštio je mađarski ministar odbrane Kristof Šalaj-Bobrovički.

On je na svom Fejsbuku naveo da su mađarski lovci, koji sa nekoliko NATO zemalja čuvaju vazdušni prostor iznad Baltika, dobili znak za uzbunu zbog neidentifikovanog aviona, preneo je MTI.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„U skladu sa međunarodnim protokolom, “gripeni“ su identifikovali ruski “iljušin-76“ koji se kretao iznad Baltičkog mora, a onda su se vratili u bazu u Siaulajiju na severu Litvanije“, kazao je mađarski ministar.

„TIHA DIPLOMATIJA JE U TOKU“ Rusija i SAD pregovaraju o potencijalnoj razmeni zatvorenika, koja bi uključivala i Britni Grajner!

Mađarska vojska čuva vazdušni prostor iznad Baltika sa oko 80 vojnika i četiri „gripena“ u prethodna četiri meseca, zajedno sa Nemačkom, Češkom i Italijom, a sve pod komandom NATO, preneo je Šalaj-Bobrovicki.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter