Izvor: BSC HAPPY
01.02.2023 u 16:05
0

VALENTINA MATVIJENKO PORUČUJE: „Rusija spremna za razgovore ako Ukrajina pokaže iskrenu volju“

Rusija je spremna za pregovore o situaciji u Ukrajini ako i Kijev pokaže istinsku volju za takve razgovore, rekla je predsednica Saveta federacije Rusije Valentina Matvijenko.

– Naš stav je jasan, razumljiv i transparentan. Spremni smo za razgovore, a ne za obećanja i preduslove koje oni pokušavaju da nametnu. Mi ne vidimo da je kijevski režim spreman za stvarne pregovore, rekla je ona.

Ona je dodala da se povećane isporuke naoružanja, uključujući i ofanzivno, od strane SAD teško mogu posmatrati kao poziv na mir.

SNABDEVANJE UKRAJINE RAKETAMA NEĆE PROMENITI TOK DOGAĐAJA: Peskov naglasio da SAD tako direktano raspiruje tenzije!

Prema njenim rečima, SAD nisu zainteresovane za okončanje ovog sukoba, već za njegovu eskalaciju i produženje.

– Oni i dalje gaje iluzije da će usporiti razvoj Rusije i čine sve u tom pravcu. Daju sve od sebe da obezbede potpunu zavisnost Evrope od američkih energetskih resursa, od njenog vojno-industrijskog kompleksa, naglasila je Matvijenko.

– Nema poziva na mir, nema nagona da se uspostavi mir, oni samo nastavljaju svoju agresivnu politiku, zaključila je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter