Izvor: BSC HAPPY
25.01.2023 u 20:40
0

VAŽAN DOGOVOR DVA LIDERA Predsednik Belorusije Lukašenko zapretio Zapadu: Napad na Belorusiju Putin će smatrati napadom na Rusiju!

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je da je dobio uveravanja od ruskog predsednika Vladimira Putina da će rusko rukovodstvo smatrati napad na Belorusiju napadom na Rusiju.

Telegram kanal blizak pres-službi beloruskog predsednika objavio je u četvrtak video sa Lukašenkovom izjavom o tome.

„Imamo zajedničku grupu. Deo je na zapadnoj granici Rusije. Zamolio sam ga (Vladimira Putina) da izbegava da koristi deo te grupe. Da je zadrži u rezervi za svaki slučaj, ako se nešto dogodi. Odgovor je bio: „Obećavam Vam da bi svaki napad na belorusku teritoriju ili samo jedan korak preko granice značio da oni napadaju Rusiju“, citirao je Lukašenko Putina.

BRUTALAN ODGOVOR IZ MOSKVE „Leopardi“ će proći kao i „Panteri“ i „Tigrovi“ u Drugom svetskom ratu!

„Voleo bih da oni (na Zapadu) ovo čuju i shvate. I uzdržite se od laganja i kovanih lažnjaka“, dodao je Lukašenko.

Takođe, istakao je da NATO ubrzano jača snage na granici sa Belorusijom u Poljskoj i u baltičkim zemljama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter