Izvor: TANJUG
17.10.2022 u 11:18
0

VITALIJ KLIČKO IZJAVIO: „Sve sto se dešava ovde je terorizam, jedna žena stradala je u napadu dronovima na Kijev“

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko izjavio je danas da je jedna žena ubijena u ruskom napadu dronovima na glavni grad Ukrajine, dok je druga osoba i dalje zatrpana ispod ruševina.

– Sve sto se dešava ovde je terorizam, rekao je Kličko novinarima nakon što je jutros pogođena stambena zgrada tokom napada dronovima, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajinski premijer Denis Šmihal je rekao da su u napadu dronovima oštećeni objekti elektrodistribucije.

REKAPITULACIJA OSMOG DANA NAPADA NA UKRAJINU: Metro stao u Harkovu zbog nestanka struje, pogođena zgrada „Ukroenergo“! (VIDEO)

Kličko je, prethodno, izjavio da je kao rezultat napada dronom na Kijev došlo do eksplozije u stambenoj zgradi u Ševčenkovskom okrugu i da je izvučeno 18 ljudi iz napadnute zgrade.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter