Izvor: BSC HAPPY
26.01.2023 u 16:18
1

PUTIN NAGLASIO: Rusija je kategorički protiv zaborava nacističkih zločina

Mnoge države izbegavaju da u solidarnosti rade na otkrivanju zločina nemačkih nacista, ali će Rusija to nastaviti, istakao je Putin.

Mnoge države izbegavaju da u solidarnosti rade na otkrivanju zločina nemačkih nacista tokom Velikog otadžbinskog rata, ali će Rusija to nastaviti, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa glavnim ruskim rabinom Berlom Lazarom i predsednikom Federacije jevrejskih opština Aleksandrom Borodom, u četvrtak u Kremlju uoči Međunarodnog dana sećanja na holokaust, prenose RIA novosti.

Putin je tokom razgovora napomenuo da je Rusija svesna stava Izraela o ulozi i značaju Crvene armije u pobedi nad nacizmom, a ruska strana to veoma ceni.

BAJDEN U POSETI IZRAELU Predsednik SAD odao je poštu žrtvama Holokausta!

Predsednik Rusije je napomenuo da istražni organi Ruske Federacije i tužilaštvo i dalje rade na identifikaciji zločina nacista.

– Nesumnjivo, ovaj rad će biti i jeste značajan doprinos otkrivanju zločina nacizma nad samim Jevrejima. Takođe je poznato da jevrejske organizacije širom sveta podržavaju takav rad sa naše strane. Činimo sve da to bude na međunarodnom nivou. Nažalost, pod raznim izgovorima, mnoge zemlje izbegavaju da rade solidarno u ovoj važnoj oblasti. Ali mi ćemo, bez obzira na trenutnu političku situaciju, nastaviti to da radimo – rekao je Putin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija je kategorički protiv zaborava nacističkih zločina i vodi politiku da osigura da se zločini poput holokausta više ne ponove, rekao je Putin uoči Međunarodnog dana sećanja na holokaust.

– Rusija je kategorički protiv zaborava zločina ove vrste koji nemaju rok zastarelosti – rekao je on.

Putin je dodao da Rusija vodi takvu politiku „da se ništa slično u istoriji čovečanstva više nikada ne ponovi”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN NAGLASIO: Rusija je kategorički protiv zaborava nacističkih zločina”

  1. Потпуно се слажем са горе наведеним.Такође хвала Јеврејској заједници ,Г.Зурофу ,јер самим тим ни мој Српски народ није заборављен (а на личном нивоу ни цела моја фамилија ,што мојој ,,души“чини малу сатисфакцију).Нека се никада не заборави и не понови.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter