Izvor: Sputnjik
11.01.2023 u 16:04
0

PUTIN SE ZAHVALIO RUSKOJ VLADI, PA PORUČIO: Ništa od onoga što nam je protivnik predskazivao nije se dogodilo

Putin je naglasio da je u narednom periodu neophodno postići suvereni razvoj, bez obzira na spoljni pritisak

Predsednik Rusije Vladimir Putin zahvalio je ruskoj vladi za rad tokom protekle godine i istakao da se ništa od onoga što su Rusiji proricali njeni protivnici nije obistinilo.

Ruski lider je naglasio da su veoma važnu ulogu u tome odigrali predstavnici ruske vlade.

– Ništa od onoga što nam je protivnik predskazivao nije se dogodilo. A to je učinjeno zahvaljujući, naravno, pre svega građanima Rusije, njihovoj pribranosti, našoj ukupnoj pribranosti i spremnosti za izazove, spremnosti za rad u složenim uslovima. Ipak, nisu na poslednjem mestu rezultati rada vlade – rekao je Putin.

OGLASILA SE MOSKVA I ODSEČNO PORUČILA: „Nedopustive su i nečuvene izjave ambasadora SAD u Mađarskoj o Putinu!“

On je dodao da je u narednom periodu neophodno postići suvereni razvoj, bez obzira na spoljni pritisak. Predsednik je naveo da računa na efikasan rad Centralne banke i vlade, kao i u prošle godine.

Putin je takođe govorio o novim subjektima Ruske Federacije i naglasio da su vlada i regioni dužni maksimalno usaglašeno da razrade detalje programa razvoja tih teritorija.

Prema rečima lidera Rusije, do 2030. godine oni treba da dostignu ruski nivo kada je reč o infrastrukturi, kvalitetu socijalnih usluga i drugih parametara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Putin je, takođe, rekao da je neophodno uključiti teritorije Zaporoške i Hersonske oblasti, kao i Donjecke i Luganske Narodne Republike, u nacionalne projekte i obezbediti njihovo finansiranje. On je podsetio da je tokom ove godine neophodno utvrditi ključne pokazatelje efikasnosti razvoja tih regiona ne samo za lokalne, nego i za federalne organe vlasti.

Referendumi o ulasku Luganske i Donjecke Narodne Republike, Hersonske i Zaporoške oblasti u sastav Rusije održani su u septembru, a stanovništvo tih regiona je ujedinjenje s Rusijom podržalo odluku većinom glasova.

U Kremlju je 30. septembra održana ceremonija potpisivanja sporazuma o prijemu novih regiona u sastav Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter