Izvor: Tanjug
06.01.2023 u 10:33
0

PUTINOVO NAREĐENJE STUPILO NA SNAGU: Prekid vatre na celom frontu u Ukrajini

Borbena dejstav u Ukrajini će se obustaviti na Badnji dan, od podneva, do sutra u ponoć.

Prekid vatre koji je naredio ruski predsednik Vladimir Putin stupio je danas na snagu na celom frontu u Ukrajini od podneva po moskovskom vremenu (10.00 po srednjeevropskom), preneo je Rojters objavu ruske državne televizije.

BAJDEN O BOŽIĆNOM PRIMIRJU U UKRAJINI: „Prekidom vatre, Putin pokušava da dođe do vazduha“

– Od podneva, prekid vatre stupio je na snagu duž cele linije fronta. Prekid vatre će se nastaviti do 7. januara u ponoć – saopštio je ruski Kanal jedan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija je u četvrtak saopštila da će danas, na Badnji dan, od podneva, do sutra u ponoć, kada se završava Božić, obustaviti borbena dejstva u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter