Izvor: Kurir.rs
09.04.2023 u 22:20
0

NEVIĐENA DRAMA I JEZA NA MEDITERANU: Voda prodrla u brod sa 400 ljudi, kapetana nema, kao ni goriva! (FOTO)

Ova služba je na Tviteru navela da je dobila poziv za pomoć sa broda, koji je krenuo iz Tobruka u Libiji prošle noći i da su o tome obaveštene vlasti.

Voda je počela da prodire u brod sa oko 400 ljudi, koji bez kontrole pluta između Malte i Libije, saoštila je danas služba za podršku „Alarm foun“.

Kako je naveo Rojters, brod je ostao bez goriva, a potpalublje je bilo puno vode, dok kapetana nema i niko ne može da upravlja brodom.

Ljudi na brodu su počeli da paniče, a neki od njih su dobili medicinsku pomoć.

„Alarm foun“ ističe da brod traži Malteška služba spašavanja (SAR). Nemačka nevladina organizacija Si-voč internešnl je na Tviteru napisala da je na Mediteranu danas tražila brodove kojima je potrebna pomoć, uključujući i brod koji pluta bez kontrole.

Druga nemačka nevladina organizacija Džermani Reskjušip saopštila je danas da su se najmanje 23 migranta utopila u Mediteranu kada su doživeli brodolom.

Dodali su da su pronašli 25 osoba u moru tokom spasilačke akcije, ali da su uspeli da izvuku 22 preživele osobe i dva tela. Međutim, Reskjušip je dodao da je njihovoj posadi rečeno da se oko 20 utopilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter