Izvor: Kurir.rs
14.03.2023 u 16:47
0

„ZNAMO KAD KREĆU SA OFANZIVOM“: Alarm u Moskvi: Ukrajinci počeli da prebacuju snage, ovo je njihov cilj!

On tvrdi da se u regionu Zaporožje od sredine februara primećuje kopanje utvrđenja i razmeštanje ukrajinskih trupa.

Ukrajinske vlasti su počele da pomeraju vojnu avijaciju u pravcu Zaporožja, izjavio je Vladimir Rogov, šef pokreta „Mi smo zajedno sa Rusijom“ i član ruske administracije u okupiranom delu ukrajinskog regiona.

„ŽELE DA POMOGNU RUSIJI I BORE SE PROTIV NACIZMA“ Rogov otkrio da je hiljade dobrovoljaca spremno da učestvuje u specijalnoj vojnoj operaciji

Prema njegovim rečima, reč je o sovjetskim lovcima i helikopterima koje su u Ukrajinu prebacile države članice bivšeg Varšavskog pakta, a svojevremeno su ih iz Avganistana izveli Amerikanci.

Sada već ima 40.000 vojnika. Kako je objasnio Rogov, Kijev želi da stigne do Azovskog mora i preseče ruski kopneni koridor prema Krimu.

Rogov je tvrdio da bi ofanziva Oružanih snaga Ukrajine mogla da počne kada drveće olista, što je u martu ili aprilu, ali je, kako je rekao, region spreman da odbije napad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter