Izvor: Tanjug
14.01.2023 u 08:47
0

OVO JE JASAN ZNAK NEUSPEHA ZA NEPRIJATELJA: Zelenski poručio da se teška bitka za Donbas nastavlja

U Rusiji se „već svađaju među sobom kome da pripišu neku vrstu taktičkog napredovanja“, rekao je Zelenski.

Teška bitka za Donbas se nastavlja, izjavio je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, prenosi Interfaks.

– Bitka za Bahmut i Soledar, za Kreminu, za druge gradove i sela na istoku države se nastavlja. Iako je neprijatelj koncentrisao najveće snage u ovom pravcu, naši vojnici, Oružane snage Ukrajine, sve snage odbrane i bezbednosti štite državu – rekao je Zelenski sinoć u video obraćanju.

On je zahvalio „svakom vojniku, vodniku i starešini brigade i drugih jedinica vojske koji hrabro i nepokolebljivo izvršavaju postavljene zadatke“.

NEBENZJA NA SASTANKU SAVETA BEZBEDNOSTI UN: Ukrajina je postala privatna vojna kompanija u vlasništvu NATO

– Hvala borcima jedinice „Kraken“ na odlučnim akcijama za uništavanje neprijatelja u rejonu Soledara. Hvala vojnicima Međunarodne legije Glavne obaveštajne službe Ministarstva odbrane i jedinici „Šaman“, koji hrabro brane Bahmut – poručio je Zelenski.

Prema njegovim rečima, u Rusiji se „već svađaju među sobom kome da pripišu neku vrstu taktičkog napredovanja“.

– Ovo je jasan znak neuspeha za neprijatelja i još jedan podsticaj svima nama da izvršimo veći pritisak na okupatore i nanesemo velike gubitke neprijatelju – istakao je Zelenski.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajinski predsednik je posebno pomenuo i zaposlene u Spoljnoj obaveštajnoj službi Ukrajine.

– Oni koji rade obično su potpuno neprimećeni i o njima se malo priča. Ali oni zaista donose veoma teške odluke za Ukrajinu, za naše branioce – rekao je Zelenski.

On se zahvalio celokupnom osoblju Službe bezbednosti Ukrajine, čiji su rezultati u borbi, kako je ocenio, posebno protiv kolaboracionista i sabotera, vidljivi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter