Izvor: Sputnik Srbija
26.06.2022 u 14:39
0

ZAHAROVA BRUTALNO PROZVALA BRITANIJU: London se neumorno priprema za nuklearnu apokalipsu, prikrivajući propast svoje politike, izmišljajući nepostojeće pretnje Rusije!

Britanski estamblišmen pokušava da skrene pažnju s propasti unutrašnje politike monarhije, izmišljajući nepostojeće pretnje Rusije u oblasti nuklearnog naoružanja, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

„Britanski establišment se neumorno priprema za nuklearnu apokalipsu, izmišljajući neopostojeća saopštenja Rusije o tome. To je pogodna tema, čija je svrha da odvuče pažnju od propasti unutrašnje politike britanske monarhije u svetlu beskonačnih zavera, kriza i korupcionih skandala“, napisala je Zaharova na Telegramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je skrenula pažnju na izjave britanskog ministra odbrane Bena Volesa i njegovog zamenika Džejmsa Hipija, kao i na izjavu šefice britanske diplomatije Liz Tras.

KAKAV FIJASKO: JOŠ JEDAN NEUSPEH UKRAJINSKE VOJSKE DA ZAUZMU ZMISJKO OSTRVO! Likvidirano 720 ekstremista, LNR sada kontroliše OVE TERITORIJE!

Zaharova je ocenila da njihove izjave o navodnoj nuklearnoj opasnosti od Rusije nisu nvi pronalazak, navodeći kao primer knjigu Magnusa Klarka „Uništenje Britanije u nuklearnom ratu“, objavljenu 1982. godine.

„Knjiga predstavlja detaljnu rekonstrukciju posledica nuklearnog napada Sovjetskog Saveza na Britanska ostrva. Momci se odavno pripremaju, takoreći. Provereno je sve: počev od argumentovanog izbora ciljeva sve do datuma napada. ‘Crveni’, kaže, udaraju po monarhiji na božićne praznike, jer je upravo u to vreme kraljevina najslabija. Zapravo, kraljevina je najranjivija u vremenima kada su na njenim ključnim pozicijama takvi profesionalci kao što su Boris Džonson, Ben Voles i Liz Tras. Slava kraljici, Klark nije imao pojma ko će voditi njegovu zemlju, inače bi, mislim, sam ostvario ono što je napisao“, napisala je Zaharova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter