Izvor: Tanjug
09.11.2022 u 18:02
0

ZAHAROVA KRITIKOVALA BERLIN: Isporučuju Ukrajini oružje, umesto da utiču na Kijev da počne pregovore sa Rusijom!

Rusija nikada nije odbijala da pregovara sa Ukrajinom i spremna je za održavanje pregovora zbog hitnosti situacije, izjavila je danas portparol ruskog ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova.

ZAHAROVA ISTAKLA DA MOSKVA PODRŽAVA VOLJU BEOGRADA: „Priština je zapravo ohrabrena da izvodi sve brutalnije akcije“

Zaharova je, na brifingu za novinare, kritikovala Berlin zbog toga što isporučuje Ukrajini oružje, umesto da utiče na Kijev da počne pregovore sa Rusijom, preneo je TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Umesto da upotrebi svoj uticaj na vlasti u Kijevu da otpočnu pregovore, Nemačka, suprotno svojim zakonima i regulativama koje zabranjuju izvoz naoružanja u krizne regione i zone oružanih sukoba, nastavlja da snabdeva Ukrajinu oružanim sistemima, što samo povećava neprijateljstva, ukazala je Zaharova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter