Izvor: Sputnik Srbija
23.06.2022 u 14:24
0

ZAHAROVA PORUČILA SAD: Vašington da prestane sa vrbovanjem američkih građana koje sprovodi ukrajinska ambasada

Moskva traži od Vašingtona da prekine vrbovanje američkih građana koje sprovodi ukrajinska ambasada, a što može da dovede do nepredviđenih i teških međunarodnih posledica, navela je portparol Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

„TAKVO DRSKO PONAŠANJE AMERIČKIH VLASTI NEĆE OSTATI BEZ ODGOVORA“ Vašington zabranio ruski avion koji je trebalo da izveze diplomate

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„S tim u vezi, odlučno tražimo od američke strane da prekine slične akcije ukrajinske ambasade, koje ne samo da predstavljaju direktnu pretnju životu i bezbednosti američkih građana i otvoreno protivreči njenom diplomatskom statusu, već i prete da stvore nepredvidive i teške međunarodne posledice“, navela je Zaharova u svom komentaru.

Ranije je saopšteno da je ruska vojska zarobila dvojicu bivših pripadnika američke armije tokom borbi u blizini Harkova. Reč je o 39-godišnjem Aleksandru Drikeu koji je služio u Iraku i 27-godišnjem Endiju Hjunu.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov nije isključio mogućnost izricanja smrtne kazne američkim plaćenicima koji su zarobljeni u Ukrajini, ali je naglasio da o tome odluku treba da donese sud.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter