Izvor: Sputnik Srbija
07.06.2022 u 15:28
0

ZAHAROVA SE OBRUŠILA NA SAD ZBOG SRBIJE: EU se pretvara u ekonomsko odeljenje NATO, svi su potčinjeni volji Vašingtona!

Evropska unija pretvorila se u ekonomsko odeljenje Severnoatlantske alijanse, sve članice unije bivaju lišene evropskog identiteta i potčinjene volji Vašingtona, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova na svom Telegramu.

Zaharova je skrenula pažnju na komentar portparola Stejt departmenta Neda Prajsa, koji je pozvao Srbiju da se „fokusira na svoj cilj pridruživanja Evropskoj uniji, uključujući povezivanje spoljne i bezbednosne politike“, umesto da se fokusira na neuspele razgovore sa Rusijom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OSLOBOĐEN SVJATOGORSK! Šojgu izneo najnovije vesti sa fronta

„Uzmite geografsku i političku kartu. Nađite Sjedinjene Američke Države, Evropu sa Rusijom, Srbijom i ‘Briselom’. Pokušajte da shvatite zašto američki Stejt department komentariše evropsku agendu i govori zemljama van svog kontinenta šta i kako da rade. Ne uspeva? Reći ću vam. Svi koji ulaze u Evropsku uniju lišeni su svog evropskog identiteta, potčinjavajući se volji Vašingtona. Zato što Evropska unija ne može da postoji bez Amerike, ona je postala ekonomsko odeljenje NATO-a“, zaključila je Zaharova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter