Izvor: Tanjug
28.02.2023 u 18:23
0

ZAHAROVA O KORUPCIJI U EVROPSKOM PARLAMENTU: „Evroparlamentarci dobijaju novac od američkih vojnih kompanija!“

Poslanici Evropskog parlamenta dobijaju novac od američkih vojnih kompanija, objavila je danas na svom Telegram kanalu portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

-Korupcija u Evropskom parlamentu buja. Novinari EU Observera su otkrili da su neki poslanici EP dobili penzije, na primer od američkih korporacija Rajton, Honivel International i Tektron Inc. kompanija koje razvijaju, proizvode i prodaju, između ostalog i kasetnu municiju- navodi se u objavi Zaharove, prenosi TASS.

ODLIČNE VESTI ZA BELORUSIJU: Potpisan sporazum sa Rusijom o povoljnoj ceni gasa

Prema njenim rečima, značajno je da je u fokusu vojno-industrijski kompleks SAD koji je oličen u terminu dileri smrti.

-Štaviše, ispostavilo se da su evroposlanici sponzorisani novcem upravo od prodaje onih vrsta naoružanja za koja zemlje članice EU traže zabranu. Međutim, iz nekog razloga ne odbijaju da stave novac u svoje džepove- predočila je Zaharova.

LUKAŠENKO KOD SI ĐINPINGA: Belorusija i Kina o strateškom partnerstvu

Ona je naglasila da su poslanici EP uložili svoje penzione ušteđevine u naftnu i gasnu kompaniju Rojal Dač Šel nakon još jednog izlivanja nafte iz njenih naftovoda.

-Šta kažete na zelenu tranziciju i očuvanje prirode. To je posebna priča -zaključila je Zaharova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter