Izvor: BSC Happy
27.01.2023 u 08:20
0

ZAHAROVA ZAHTEVA OBRAZLOŽENJE: „Nemački ambasador u Rusiji treba da razjasni kontradiktorne izjave“

Portparolka ruskog ministarstva Marija Zaharova traži od Nemačke pojašnjenja o statusu Berlina u ukrajinskom sukobu. Ranije je nemačko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo da pružanje pomoći Kijevu ne čini Berlin stranom u sukobu u Ukrajini.

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova pozvala je nemačkog ambasadora u Rusiji da pojasni stav Berlina o svom statusu u sukobu u Ukrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nemački ministar spoljnih poslova je rekao da se njegova zemlja zajedno sa drugim narodima bori protiv Rusije, dok nemačko ministarstvo ne smatra da je njihova država strana u sukobu. Uzimajući u obzir ove kontradiktorne izjave, nemački ambasador u Rusiji treba da ih razjasni,  napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.

Marija Zaharova oštro prokomentarisala isporuku „Leoparda“ Ukrajini: Potvrda umešanosti Nemačke u unapred planiran rat protiv Rusije!

Ranije je nemačko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo da pružanje pomoći Kijevu ne znači da Berlin bira stranu u sukobu u Ukrajini. Ovako je nemačka diplomatija komentarisala izjavu nemačke ministarke spoljnih poslova Analene Berbok koja je, obraćajući se Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope ranije ove nedelje, rekla da vode rat protiv Rusije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter