Izvor: Republika.rs
08.05.2022 u 14:27
0

ZAPAD JE KRENUO U LOV NA PUTINOVE ŽENE! Strani agenti u poteri za ljubavnicama ruskog lidera, IMA IH POPRILIČNO na spisku (VIDEO)

Žena u koju Vladimir Putin ima najviše poverenja je Alina Kabajeva (38), njegova ljubavnica, s kojim navodno ima četvoro dece. Prema procenama zapadnih službi, upravo je ona slaba tačka ruskog lidera. To je razlog što su za Alinu zainteresovane najmoćnije zapadne službe, koje tragaju za svim mogućim načinima na koje bi slomili šefa Kremlja.

Od početka rata u Ukrajini počela je prava potera za Alinom, koja je, navodno, u vezi s Putinom 14 godina. Spekulisalo se da se skriva u Švajcarskoj ili Sibiru. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– To je žena u koju Putin ima najviše poverenja. Alina s Putinom ima dva dečaka i devojčice bliznakinje, koji su rođeni u Švajcarskoj. Sva deca imaju švajcarske pasoše, a pretpostavlja se da ga ima i ona – pričali su izvori bliski ruskom lideru.

PUTIN JE UPRAVO UDARIO NAJJAČI ŠAMAR NATO PAKTU! Ruski helikopteri NAORUŽANI DO ZUBA nadleću važnu zemlju za ALIJANSU

TAJNO PRSTENJE

Kabajeva, koja važi za najtrofejniju ritmičku gimnastičarku u istoriji, po završetku sportske karijere postala je poslanica Putinove stranke Jedinstvena Rusija.

Alina se s Putinom povezuje još od 2008, kada je moskovski Korespondent objavio da su se Putin i Kabajeva verili. Priča je istog momenta demantovana, a taj medij ubrzo ugašen.

To ipak nije sprečilo glasine da su dobili sina Dmitrija iako je ona u razgovoru za ruski Vog insistirala da je on njen sestrić, a ne sin. U septembru 2013. Putinov politički suparnik Aleksej Navaljni tvrdio je da su se Putin i Kabajeva venčali, ali je te tvrdnje odbacio Putinov portparol. I Putin i Kabajeva viđeni su da nose venčano prstenje na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014, a pošto je baš ona tad nosila i baklju na ceremoniji otvaranja, to je dodatno podstaklo nagađanja da je miljenica šefa Kremlja i njegova najslabija tačka.

JEDAN BRAK

Zvanično, Putin je samo jednom stao pred matičara i to s Ljudmilom, s kojom ima dve ćerke. Ovaj brak raspao se posle tri decenije (pogledajte okvir). Međutim, Alina i Ljudmila nisu jedine žene na koje je ruski lider bio slab. Na spisku Putinovih ljubavnica su poznate dame ruskog džet-seta.  

Gimnastičarka, poslanica i polugoli model

– Kabajeva je najtrofejnija ritmička gimnastičarka u istoriji

– osvojila dve olimpijske medalje, u Sidneju i Atini

– bila verena za političara Davida Muselijanija 2004, ali su se rastali godinu dana kasnije

– jednom pozirala polugola za časopis, pojavila se u filmu i oprobala kao pevačica

– nakon što je otišla u sportsku penziju postala poslanica Putinove partije Jedinstvena Rusija

– sumnja se da su ona i Putin u romansi od 2008.

– govorilo se da je njegovo prvo dete rodila 2015.

– navodilo se da je u aprilu 2019. rodila dečake u klinici u Moskvi

– Putin nikada navode nije potvrdio

Plata 14 miliona dolara

Zanimljivo je da je Kabajeva imenovana za šeficu Nacionalne medijske grupe, koja je prokremljski orijentisana, s godišnjom platom od 14 miliona dolara. Mediji su objavili podatke procureli poreski izveštaj za 2018, kada je Alinina plata bila, otprilike, sedam puta veća od plate rukovodilaca u „Gaspromu“.

Od čistačice do milionerke

Osim Kabajeve, još jedna navodna Putinova ljubavnica bila je u centru pažnje – misteriozna Svetlana Krivonogiha iz Sankt Peterburga. Ona je, kako su pisali strani mediji, prešla put od čistačice do bogatašice, a Putin je najverovatnije otac njene 19-godišnje ćerke. Zajedničko Alini i Svetlani, osim afere s najmoćnijim čovekom Rusije, jeste to što su postale milionerke.

Svetlana je navodno sa Putinom dobila ćerku Jelisavetu Krivonogihu. Da bi mogla da bude predsednikova ćerka, odaje je i njen patronim, odnosno srednje ime, koje u Rusiji deca nasleđuju od oca, a njen glasi Vladimirovna.

Pričalo se da je upravo Putin bio misteriozni dobrotvor koji je pomogao Svetlani da zgrne ogromno bogatstvo, koje se sad procenjuje na više od 100 miliona dolara.

Žena koja je volela, ali nije bila voljena

Tri godine posle razvoda s Putinom Ljudmila (64) ponovo se udala. Novi suprug Artur Očeretnij mlađi je od nje 21 godinu. Ljudmila je uz muža promenila i prezime, ali i državu u kojoj živi.

Ljudmila je mladog biznismena poznavala deset godina, a bili su u vezi godinu dana pre nego što su se venčali. Na venčanju je uzela Arturovo prezime i, prema onome što je poznato medijima, par živi u luksuznoj vili na jugozapadu Francuske. Vrednost nekretnine procenjena je na više od sedam miliona dolara. Vila je u vlasništvu bivše Putinove žene, a kupljena je šest meseci posle njenog razvoda od Putina.

Moskva tajms objavila je 2013. da je Ljudmila navodno jednom prijatelju rekla da je Putin vampir, na šta je on uzvratio da svako ko može da trpi njegovu suprugu tri nedelje zaslužuje spomenik.

– Ona je žena koja je volela, ali nije bila voljena – rekla je Natalija Gevorkijan, Putinov biograf, za Vašington post.

Dugačak spisak veza sa lepoticama

Putin je u početku karijere imao imidž porodičnog čoveka, ali su ga ubrzo, naročito posle razvoda s suprugom Ljudmilom, povezivali s brojnim drugim lepoticama. Ovo su neke od žena o kojima su zapadni mediji pisali da su imale afere s šefom Kremlja:

Ana Netrepko

Čuvena rusku operska diva. Imala je čast da joj Putin lično uručuje nagrade, bio je redovan gost na njenim nastupima, izjavljivao je da je Ana među najvećim operskim svetskim zvezdama. Međutim, onda se udala za kolegu i dobila dete, pa je šuškanje utihnulo.

Svetlana Zaharova

Da je Putin ljubitelj klasike, dokaz je i ova primabalerina Boljšog teatra. Ona mu je redovno javno zahvaljivala, a fotografija Putina kako joj poklanja cveće posle nastupa obišla je svet. S vremenom je postala članica saveta za kulturu predsednika Rusije. Više puta je izjavila da mnogo toga duguje Putinu.

Jana Lapikova

Zanosna brineta, kako su je opisivali, bila je model za donji veš i finalistkinja izbora za mis Moskve 2008. A 2011. bila je lični Putinov fotograf. Kako je pisalo u službenoj biografiji Kremlja, ona je beležila najznačajnije intimne trenutke iz života ruskog predsednika, a izabrana je, kako se izrazio njegov portparol Dmitrij Peskov, zato što je odličan fotograf, a ne zbog ženskih atributa.

Ana Čepmen

Ruska špijunka deportovana iz SAD. U Rusiji je tad postala zvezda, a ubrzo je počelo da se govori da je ruska Mata Hari zapala za oko i Putinu, koji je i sam bivši agent KGB.

Vendi Deng

Iako mnogi sumnjaju, šuškalo se da je Putin, navodno, bio u vezi i s bivšom ženom medijskog mogula Ruperta Mardoka, starletom Vendi Deng. Čak su i anonimni izvori iz Kremlja govorili da je ta ljubav ozbiljna. Inače, Putin i Vendi su se upoznali preko ruskog milijardera Romana Abramoviča.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter