Izvor: Happy BSC
29.03.2022 u 12:35
0

ZAPAD JE SUROVO NAPAO RUSIJU! NASTAO JE HAOS U KREMLJU! Moskva je upravo izdala VAŽNO saopštenje, sve su priznali

Sajber agresija koju je Zapad pokrenuo protiv Rusije imaće posledice i biće utvrđeni njeni izvori, saopštilo je danas rusko Ministartstvo spoljnih poslova.

Navedeno je da u kontekstu operacije Moskve u Ukrajini SAD i, kako se kaže, „njihovi sateliti“ preduzimaju masovnu sajber operaciju protiv Rusije, prenosi RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodaje se da su državne institucije, mediji, objekti kritične infrastrukture i vitalni sistemi svakodnevno izloženi snažnim napadima sa upotrebom napredne informaciono-komunikacione tehnologije.

Niko ne treba da sumnja: sajber agresija koja je pokrenuta na Rusiju dovešhe do teških posledica po njene podstrekače i izvršioce. Izvori napada će biti utvrđeni, napadači će neminovno snositi odgovornost za svoja dela u skladu sa zakonom, navodi se u saopštenju ruskog ministarstva.

Dodaje se da u „sajber ratu“ protiv Rusije učestvuju i „sajber plaćenici“, čiji se zadaci često graniče sa, kako se ocenjuje, „otvorenim terorizmom“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter