Izvor: HAPPY BSC
25.02.2023 u 09:33
1

ZAPAD SAMO PRODUŽAVA AGONIJU UKRAJINE! Medvedev: „Um nikada nije bio njihova jača strana“

Zapad samo produžava agoniju Ukrajine u nadi da će oslabiti Rusiju, a zatim je predati kao nepotrebnu, ocenio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev.

U članku u časopisu Nacionalna odbrana, on je primetio da „nacionalistička hunta“ u Ukrajini neće dugo trajati sama po sebi, već se održava na površini zahvaljujući zapadnom oružju.

„POBEDA ĆE BITI POSTIGNUTA! TAJ DAN ĆE DOĆI!“ Medvedev povodom godišnjice specijalne vojne operacije

– Ali Zapad veštački produžava agoniju u nadi da je na taj način moguće istrošiti i oslabiti Rusiju – njenog dugogodišnjeg i najvažnijeg geopolitičkog protivnika. Dalje, kao beskorisno, korišćeno će biti odbačeno. Upravo je to ono što je Zapad uvek radio čak i sa svojim voljenim „kučkinim sinovima“. Lideri toga, čini se, još nisu u potpunosti shvatili. Ali šta im uzeti – um nikada nije bio njihova jača strana – napisao je Medvedev, prenosi RIA Novosti.

Više o ovome pročitajte OVDE!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZAPAD SAMO PRODUŽAVA AGONIJU UKRAJINE! Medvedev: „Um nikada nije bio njihova jača strana“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter