Izvor: Sputnik Srbija
22.06.2022 u 15:52
0

ZAPOROŽJE JE ISTORIJSKI RUSKA TERITORIJA: Ako su mogli Nemci da sruše Berlinski zid i žive u zajedničkoj državi, možemo i mi, nismo ništa gori od njih!

Oslobođene teritorije Zaporoške oblasti ne treba da ostanu s druge strane ruske granice, rekao je član glavnog saveta vojno-civilne administracije te oblasti Vladimir Rogov.

„Granica ne treba da postoji. Nemci nisu sprovodili referendum… oni su jednostavno srušili Berlinski zid i počeli da žive u zajedničkoj državi. Mi nismo ništa gori od Nemaca. Južne oblasti Ukrajine su istorijski ruska zemlja“, rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je naveo da je svojevremeno 68 odsto građana Istočnog Berlina imalo rođake u Zapadnom Berlinu a da je sada 85 odsto Ukrajinaca odvojeno od rođaka u Rusiji.

SAD NISU ZAINTERESOVANE ZA SVOJE DRŽAVLJANE ZAROBLJENE U UKRAJINI?! „Ambasadi se nisu obratili“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter