Izvor: Tanjug
05.09.2022 u 19:13
0

Zbog visoke cene gasa austrijski proizvođač vlakana će morati da smanji proizvodnju

Austrijski proizvođač vlakana iz Lencinga moraće, zbog previsoke cene gasa, da smanji proizvodnju u pogonu u Hajligenkrojcu, najavila je kompanija.

Kako je saopšteno visoke cene gasa trenutno ne omogućavaju profitabilnu proizvodnju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Proizvodnja na dve od tri proizvodne linije biće privremeno smanjena, a Servisu za zapošljavanje (AMS) je već prijavljeno skraćeno radno vreme za zaposlene.

ZNAM DA ONA IMA PRAVI PLAN! Džonson pozvao konzervativce da podrže Liz Tras

Obim smanjenja zavisi od daljeg razvoja cene struje i gasa, ali je, kažu u kompaniji, velika verovatnoća da će dve proizvodne linije morati biti obustavljene.

Proizvodni pogon u Hajligenkrojcu zavisan je od gasa i treba da bude prestruktuiran kako bi koristio druge izvore energije, i kako bi dugoročno mogao biti spašen, a razmatra se prelazak na solarnu energiju ili biomasu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter